Logo

Maskintorsk - stærk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g torskefilet
Endvidere:
salt
peber
1 spsk karry
1 spsk paprika
Løg i skiver
Kartofler i skiver
1 ps. frosne suppeurter
75 g margarine

Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Ingredienserne lægges lagvis i en gryde
Lidt vand hældes ved
Fordel smørklatter over retten
Koges ca. 25 min. ved svag varme til alt er mørt
Suppeurterene kan erstattes med andre grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her