Logo

Medister og æbler i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg medisterpølse
8-10 æbler (Ingrid Marie er gode!)
3 løg
timian
salt
peber
Lidt olie til fadet
Rugbrød
sennep

Skær æblerne i både. Fjern kernehus, men bevar skrællen)
Skær løgene i både.
Bland løg og æbler.
Drys salt og peber over og fordel i et smurt fad.
Læg medisteren over og prik den grundigt.
Sæt fadet i ovnen og steg ved 220ºC i cirka 45 min - eller til medisteren er pænt brun.
Server med rugbrød og sennep.
Rødkål eller rødkålssalat passer fint til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret kaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paella i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren wienerschnitzelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• C-bombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os