Logo

Medistergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-700 g medisterpølse
ca. 5 dl vand
2 gulerødder i små stykker
2 porrer eller store løg i skiver
6-8 kartofler i tynde skiver
6 stk hel allehånde
1 laurbærblad
salt
hakket persille
 
Prik pølsen nogle steder med en nål.
Læg den i en gryde.
Hæld vandet på og kog pølsen ved svag varme i ca. 10 min. uden låg.
Tag pølsen op.
Læg grønsager og krydderier lagvis i gryden med pølsen øverst.
Dæk gryden med låg og lad retten koge ganske småt i pølsesuppen, indtil
alle grønsagerne er møre.
Tag pølsen op, skær den i skiver og læg den tilbage i gryden.
Drys rigeligt persille på lige før serveringen.
Sæt groft rugbrød på bordet til gryderetten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her