Logo

Medisterpølse med løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Medisterpølse med løgsauce


Selv feinschmeckere kan med god samvittighed sætte tænderne i medisterpølse, når den er lavet efter denne sensationelt krydrede opskrift


200 g løg

smør og olie til at stege i

4 spsk stærk karryketchup

1 spsk oksefond (færdigkøbt)

300 g godt krydret medisterpølse

salt, peber og cayennepeber

purløg

*

 

Løg skæres i fine strimler og brunes let i 2 spsk smeltet smør i 5 minutter ved middel varme.

Karryketchup og 2 dl vand hældes ved.

Fond røres i og det hele bringes i kog og småkoger uden låg i 5 minutter.

Medisterpølse steges i 2 spsk varm olie i 5-6 minutter ved middel varme.

Saucen smages godt til med salt, peber og cayennepeber og anrettes sammen med pølsen.

Drys snittet purløg over.

Bagte kartoffelbåde eller rösti (færdigkøbte) passer til.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Medisterpølse anno 1884Gammeldags medisterpølse med traditionelt tilbehør og god brun sovs. Det er aftensmad, som...
• Medisterpølse anno 1884Gammeldags medisterpølse med traditionelt tilbehør og god brun sovs. Det er aftensmad, som...
• Medisterpølse anno 1884Gammeldags medisterpølse med traditionelt tilbehør og god brun sovs. Det er aftensmad, som...
• Kage med friske sommerbærInviter familien på en smuk og dejlig sommerkage. Kagen er bagt med citron og kokos og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os