Logo

Medisterpølse med løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medisterpølse med løgsauce


Selv feinschmeckere kan med god samvittighed sætte tænderne i medisterpølse, når den er lavet efter denne sensationelt krydrede opskrift


200 g løg

smør og olie til at stege i

4 spsk stærk karryketchup

1 spsk oksefond (færdigkøbt)

300 g godt krydret medisterpølse

salt, peber og cayennepeber

purløg

*

 

Løg skæres i fine strimler og brunes let i 2 spsk smeltet smør i 5 minutter ved middel varme.

Karryketchup og 2 dl vand hældes ved.

Fond røres i og det hele bringes i kog og småkoger uden låg i 5 minutter.

Medisterpølse steges i 2 spsk varm olie i 5-6 minutter ved middel varme.

Saucen smages godt til med salt, peber og cayennepeber og anrettes sammen med pølsen.

Drys snittet purløg over.

Bagte kartoffelbåde eller rösti (færdigkøbte) passer til.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?