Logo

Mellemkam i oste - valnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg mellemkam (flæskesteg) uden spæk
1/2 tsk basilikum
1/2 blå castello ost (ca. 75 gram)
3 dl vand
1-2 tsk Maizenamel
25 g hakkede valnøddekerner

Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande.
Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet.
Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ved 160 i ca. 60-75 minutter (kødtermometer skal vise ca. 60-65ºC)
Kødet pakkes ind og hviler ca. 15 minutter.
Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med.
Skyen jævnes med Maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.
Skær stegen ud i skiver, og hæld saucen over og server straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugmels panerede rødspættefileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegte oksestrimlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelet med sprød skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os