Logo

Mexicansk bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 ds bønner i tomatsauce
2 løg
olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
250 g champignon
500 g tomater
5 dl grønsagsbouillon
Maizenamel
evt. lidt ærter
persille
lidt cayennepeber, salt og peber
andre krydderier efter behag

Løgene hakkes og brunes i olien.

Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignon.

Simrer 5 minutter.
Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden.
Bouillonen hældes i, og det simrer endnu 5 min.
Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt Maizena rørt ud i vand.
Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

Ris, pasta eller flûtes serveres som tilbehør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegt fisk med sur-sød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med baconsvøb og urtefyldGodt opskrift, der er let at følge. Dejlig ret med oksemørbrad der bliver svøbt i bacon og...
• Fiskeburger med mørksejBåde mørksej og kulmule er lidt oversete”torske-fisk”. Men de er faktisk billigere...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!