Logo

Mexicansk chili-pasta gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

2 spsk olie
1 mellemstort løg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomater m/væde
2 spsk tomatpuré
1 mellemstor grøn peber
1 spsk chili krydderi
salt og peber
250 g pastaskaller
1 dåse røde kidneybønner u/væde
125 g reven cheddar ost
 

* Tilberedning

Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg det blødt.
Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater med væde, tomatpuré, grøn peber, chili, salt og peber.
Lad det simre i 15 min.
I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand.
Hæld vandet fra.
Kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i.
Kom i et ovnfast fad og spred den revne ost over.
Bag i forvarmet ovn ved 180 ºC i 30 min.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her