
 
Lidt tørret
chorizopølse og en færdigkøbt tacosauce sætter pift på denne nemme og hurtige
hverdagsret. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 
 
#
200 g hakket
svinekød 
1 lille løg 
1 squash 
50 g tørret
chorizopølse 
½ spsk olie 
1 lille glas hot/mild tacosauce (ca. 2 dl) 
1 dl bouillon 
1 tsk oregano 
salt og peber 
evt. persille 
 
Tilbehør: 
kogte ris og/eller
groft brød 
*
 
Pil løget, og hak
det fint. 
Vask squashen, og
skær den i terninger. 
Skær pølsen i
strimler. 
Varm olien i en
gryde, og svits løg, squash, pølse og kød, til kødet har skiftet farve. 
Tilsæt tacosauce,
bouillon og oregano. 
Lad retten simre ved
svag varme i ca. 5 min. 
Smag til med salt og
peber, og server med kogte ris og/eller groft brød. 
Pynt evt. med
persille. 
 
TIPS: Du kan også
bruge retten som fyld til tortillaer.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin