
 
En dejlig nem og
hurtig suppe med hjemmelovede kødboller. Alle smager selv suppen til ved
bordet, ved at drysse med hakket chili og dryppe med lime saft 
Arbejdstid: 30 min. Kogetid:
15 min. Fryseegnet. 4 personer 
 
#
1 bundt forårsløg 
½ icebergsalat eller
kinakål 
250 g cherry tomater
1 chili 
1 limefrugt 
2 liter
hønsebouillon 
250 g nudler 
 
Kødboller: 
400 g hakket
svinekød 
1 fed hvidløg 
1 spsk friskrevet
ingefær 
1 tsk salt 
peber 
*
 
RENS forårsløgene og
snit dem fint. 
Snit salat eller kål
fint. 
Skyl tomaterne, og
skær dem i halve. 
Skyl chilien, halver
den, fjern kernerne og hak den fint. 
Skær limefrugten i
både. 
 
KØDBOLLER: Rør kødet
med fintrevet hvidløg og ingefær, salt og peber. 
Form kødet til små
boller med diameter som en 10-krone. 
 
GIV bouillonen et
opkog, og kom alle bollerne i gryden på en gang. 
Lad dem simre i
suppen i 10 min. 
Tag dem op med en
hulske, og fordel dem i 4 store suppeskåle. 
Drys også salat
eller kinakål og forårsløg i skålene. 
 
KOG nudlerne i
suppen i det antal min., der er angivet på pakken. 
Tilsæt tomaterne det
sidste minut. 
 
FORDEL nudler, suppe
og tomater i skålene, og server med chili til at drysse over suppen og lime til
at dryppe over efter smag. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin