Logo

Nudelsuppe med kødboller og cherry tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudelsuppe med kødboller og cherry tomater

 

En dejlig nem og hurtig suppe med hjemmelovede kødboller. Alle smager selv suppen til ved bordet, ved at drysse med hakket chili og dryppe med lime saft

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

1 bundt forårsløg

½ icebergsalat eller kinakål

250 g cherry tomater

1 chili

1 limefrugt

2 liter hønsebouillon

250 g nudler

 

Kødboller:

400 g hakket svinekød

1 fed hvidløg

1 spsk friskrevet ingefær

1 tsk salt

peber

*

 

RENS forårsløgene og snit dem fint.

Snit salat eller kål fint.

Skyl tomaterne, og skær dem i halve.

Skyl chilien, halver den, fjern kernerne og hak den fint.

Skær limefrugten i både.

 

KØDBOLLER: Rør kødet med fintrevet hvidløg og ingefær, salt og peber.

Form kødet til små boller med diameter som en 10-krone.

 

GIV bouillonen et opkog, og kom alle bollerne i gryden på en gang.

Lad dem simre i suppen i 10 min.

Tag dem op med en hulske, og fordel dem i 4 store suppeskåle.

Drys også salat eller kinakål og forårsløg i skålene.

 

KOG nudlerne i suppen i det antal min., der er angivet på pakken.

Tilsæt tomaterne det sidste minut.

 

FORDEL nudler, suppe og tomater i skålene, og server med chili til at drysse over suppen og lime til at dryppe over efter smag.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her