Logo

Mexicansk farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
1 rød peberfrugt
olivenolie
500 g hakket okse eller kalv 10 – 12%
50 g grønne oliven uden sten
4 spsk majsmel
salt og friskkværnet sort peber
lidt knust spidskommen
lidt chilipulver
1 tsk tørret oregano
2 avocadoer
citronsaft

Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern. Svits begge dele i en varm olie til de er møre.
Varm ovnen op til 200ºC.
Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg-peberfrugtblandingen til kødet. Drys majsstivelse og krydderier over, ælt farsen godt igennem og form den til et aflangt brød. Smør en bradepande eller et ovnfast fad med olie, læg farsbrødet i og bag det midt i ovnen i en time.
Lidt før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.
Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her