Logo

Mexicansk farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 løg
1 rød peberfrugt
olivenolie
500 g hakket okse eller kalv 10 – 12%
50 g grønne oliven uden sten
4 spsk majsmel
salt og friskkværnet sort peber
lidt knust spidskommen
lidt chilipulver
1 tsk tørret oregano
2 avocadoer
citronsaft

Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern. Svits begge dele i en varm olie til de er møre.
Varm ovnen op til 200ºC.
Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg-peberfrugtblandingen til kødet. Drys majsstivelse og krydderier over, ælt farsen godt igennem og form den til et aflangt brød. Smør en bradepande eller et ovnfast fad med olie, læg farsbrødet i og bag det midt i ovnen i en time.
Lidt før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.
Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?