Logo

Mexicanske hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksekød
250 g spæk
2 hvidløg
1 løg
1 æg
1 knivspids timian
1 tsk chili
1 spsk Maizenamel
50 g smør
Persille - salt
Saucen:
2 spsk olivenolie
2 løg
500 g solmodne tomater
1 rød peberfrugt
3 dl bouillon
1 suppevisk
Safran
Tomatpuré
Persille - salt - frisk kværnet peber

Farsen røres grundigt af hakkekødet, spækket, de hakkede løg og hvidløg, ægget, krydderierne, den hakkede persille og Maizenaen.
Form farsen til otte bøffer, som smørsteges på begge sider i seks–otte minutter og derpå stilles varmt.
Hak løggene.
Skær peberfrugten i ringe og gem otte til pynt, resten hakkes i småtern. Skær tomaterne i kvarter.
Svist løg og peberfrugt i olie.
Tilsæt tomaterne og lad det snurre i en halv snes minutter.
Tilsæt bouillon, suppevisk, safran, salt og peber.
Småkog i endnu en halv snes minutter og si så saucen og smag til.
Anret bøfferne med en peberring og tomatpuré på toppen.
Hæld saucen ved og server løse ris eller kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her