Logo

Mexico-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

nogle pølser
1 grøn peberfrugt
lidt olie
1 ds baked beans
1 ds flåede chilitomater
evt. lidt ketchup
basilikum
evt. hvidløg
chili/paprika
brød eller ris

Skær nogle pølser og en grøn peberfrugt i mindre stykker og rist dem i gryde i lidt olie.
Tilsæt en dåse baked beans og en dåse flåede chilitomater - tilsæt evt. også lidt ketchup.
Smag til med basilikum (evt. også hvidløg) og chili/paprika.
(man kan også få en færdiglavet mexicansk krydderiblanding, som man med held kan bruge).
Server fx. med brød eller ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her