Logo

Mexikanske lammepakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl majsmel
1 tsk salt
3 dl vand
2 æg
1 spsk olie til stegning

Fyld:
1 løg
2 chilipebre
½ spsk olie
200 g fårefars
3 tomater
1 rød peberfrugt
½ tsk allehånde
¼ tsk nellike
½ tsk kanel
½ tsk salt
groftkværnet peber
20 g mørk chokolade
50 g reven ost

Pandekager:
Alle ingredienserne undtaget olien røres sammen og hviler ca. 1 time.

Bages til 8 store pandekager, der behøves kun olie på panden til de første par pandekager.

Fyld:
Løget hakkes fint.
Chilipebrene flækkes, kernerne tages ud og chilikødet hakkes fint.
Løg, chili og kød svitses i en gryde i olien.
Tomater og peberfrugt skæres i små tern og svitses med.
Kødblandingen tilsættes krydderier og hakket chokolade.

Småkoger under låg ca. 5 min.

1 spsk fyld lægges på hver pandekage, der lægges sammen til kvarte pandekager.
Lammepakkerne lægges i et ovnfast fad og drysses med ost.

Gratineres i ovnen ca. 15 min. ved 200ºC.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?