Logo

Middelhavspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g spaghetti
450 g mellemstore rejer
2 fed hvidløg - finthakkede
1/2 dl hønsebouillon
2 spsk friskhakket basilikum eller 2 tsk tørret
2 spsk friskhakket koriander
1/2 tsk fintahkket stærk chilifrugt
2 spsk friskpresset citronsaft
 
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, men udelad salt.
Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint.
Hak chilifrugten og pres citronen.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande.
Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 min. under omrøring.
Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chilifrugt.
Rør rundt ca. 5 min.
Lad spaghettien løbe af i et dørslag og fordel den på tallerkener.
Garnér med rejer og koriander og servér straks.
 

Pr. portion: Kalorier 248 = 1045 kilojoule. Kylhydrat 26 g Protein 32 g Fedt 2 g (8%). Fibre 1 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeschnitzler med salviesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IndianerhashisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags stegt kalvehjerte - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse for slikmundeStadig et hit - til ukuelige slikmunde.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os