Logo

Mignon med kalkunbacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl créme fraîche
1 bakke pasta, frisk
2 spsk olie
1,5 spsk salt & peber
160 g champignon
2 tomater
1 rødløg
1 squash
2 spsk citronsaft
800 g kalkunfilet
8 stk kalkunbacon i skiver
100 g bønner, grønne
2 spsk kørvel, hakket
0,8 spsk rosé peberkorn, knust

Tandstikkerne (uden myntesmag) lægges i blød i vand i 2 min.
Filet'en udskæres til ca. 8 bøffer.
Et stykke bacon vikles om hver bøf, og en tandstik sættes i for at holde på det.
Champignon renses og skæres i kvarte.
Rødløg pilles og skæres i både.
Bønner nippes, kommes i en skål og overhældes med kogende vand.
De står i 3 min., hvorefter de stilles til afdrypning i en sigte.
Tomater og squash skæres i 0,5 cm. tykke skiver.
På en pande varmes 1 spsk olie, karry tilsættes, og derefter tilsættes champignon og rødløg.
Det hele ristes i 5 min.
Pasta koges efter anvisning, afdryppes og kommes i en skål, hvorefter champignon, rødløg og bønner vendes i pastaen.
Squash og tomat samles således:
En skive squash i bunden, tomat, squash osv - der afsluttes med en squash.
Der laves 8 "tårne" som krydres med salt og peber.
Bages i ovnen ved 180ºC i 15 min.
Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen og smages til med salt og peber.
Bøfferne steges på panden i 3-4 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her