Logo

Minibøffer i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stort løg
225 g champignon
25 g smør
700 g oksefilet
1 spsk solsikkeolie
2 spsk cognac
Salt og peber
500 g optøet butterdej
1 sammenpisket æg
 
Kom løg og champignon i foodprocessor og hak det fint.
Smelt smørret på en pande og steg løg og champignon 10-15 minutter, til vandet er dampet væk. Køl det af.
Skær kødet i 24 tern og ca. 4 cm brede og 1 cm tyk.
Varm olien godt op på en pande og steg kødet 5 sekunder på hver side til overfladen er lukket. Køl kødet af.
Dryp med cognac og krydr med salt og peber.
Rul dejen ud i 3 mm tykkelse og udstik cirkler på ca. 10 cm.
Prik dem med en gaffel, pensl med æg og kom ½ tsk løgblanding på midten.
Læg et stykke kød på og kom ½ tsk løgblanding på toppen.
Fold to modstående sider ind, så de lapper lidt over hinanden.
Fold så de modsatte sider ind og tryk dem lidt til.
Pensl med æg og stil dem køligt mindst 2 timer.
Forvarm ovnen til 220ºC og varm 2 bageplader.
Når pladerne er varme, pensles de med lidt olie og sprayes med vand. Sæt pakkerne på pladen og bag dem i 10-15 minutter til dejen er gylden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her