Logo

Moschari stifado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kalvekød
1 kg små løg
1 tekop olivenolie
1 tekop eddike
3 modne tomater
Rosmarin
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
Salt
Peberkorn

Rens og tør bøfstykkerne.
Varm olien op i en gryde og brun kødet ved jævn varme.
Tilsæt løg og sautér ca. 5 minutter.
Tilsæt eddike, tomaterne (fine tern), hvidløg, rosmarin, salt, peber, laurbærblad og en smule vand.
Lad ragouten koge i ca. 2 timer.
Serveres varm

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her