Logo

Nakkefilet i frugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g nakkefilet
15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
4 enebær
1 dl vand
300 g æbler, syrlige
150 g blommer
1 dl cremefraiche 18 %
1 tsk Maizena
1 spsk portvin

Kødet brunes i en gryde i margarine og drysses med salt og peber.
Enebærrene knuses og tilsættes sammen med vand, æblebåde og halverede blommer.
Småsteger under låg 3/4-1 time, afhængig af kødets tykkelse.

Kødet tages op, saucen piskes igennem eller pureres i blender.
cremefraiche og Maizena røres sammen og piskes i saucen.
Smages til med portvin, salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst, stegt, og rødbedebruchetta med hvidløgsostBruchetta er dejligt, rødbede bruchetta er sjovt, smart og skønt. I tilblivelsen af denne...
• And langtidsstegt Langtidsstegt er vel altid bedst, her med æble og svesker - og nu også som farseret og med...
• Lam med couscous og karrydressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med jordbæris og mandelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os