Logo

Nakkesaute med sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
650 g nakkekam
smør
2 løg
2 porrer
6 stilke blegselleri
3-400 g sukkerærter
1 lille blomkålshoved
1 fed hvidløg
paprika
3 dl bouillon

Kødet skæres i terninger på 3 cm og brunes på panden og kommes i en gryde.
Løgene hakkes og svitses klare og kommes i gryden til kødet.
Panden koges godt af med bouillon, og skrabet kommes i gryden.
Drys med salt, peber og paprika og kom det pressede hvidløg ved. Koges under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca 45 minutter.
Porrer og selleri skæres i skiver, blomkål i buketter og sukkerærterne
ribbes.
Lad grønsagerne koge med ca 15 min., sukkerærterne dog kun 5 min.
Der serveres ris til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsoufflé + VintersalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast med lynstegte rejerDu kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller kæmperejer. Hvis kæmperejerne...
• Kylling fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte æblestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os