Logo

Napolisteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Napolisteg
Klik her for at sende et billede


# Ingredienser

800-900 g oksetykkam
1 løg
1 gulerod
2 tomater
 

* Tilberedning

Brun kødet i en gryde.
Tilsæt lidt vand, løg, gulerod og tomat.
Lad det hele simre i 2,5 time, skum flere gange undervejs.
Blend grønsagerne med til saucen.
Serveres med årstidens grønsager og kogte kartofler.
 
Tips: der kan efter smag tilsættes: chili, bønner eller kanel.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?