Logo

Napalmgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
300 g pastaskruer el.lign
2 st. dåser tomatpuré
1 tsk salt og peber
1-3 tsk stærk chili (doseres efter smag husk jo mere jo bedre)
1-3 tsk cayennepeber (doseres efter smag)
1-2 tsk paprika
1 tsk barbecue
3 tsk oregano
1-2 fed hvidløg
4 dl vand
3 tsk Maizenameljævner rørt op i lidt vand
For øge effekten kan man prøve at komme 1 hakket rå rød/grøn chili i
kødretten.
 
Kog pastaen med lidt salt i vandet.
Brun kødet i en gryde, kom halvdelen af vandet i gryden.
Resten af vandet, tomat puré og krydderier blandes i en lille skål.
Derefter moses hvidløget ned i skålen.
Blandingen hældes ned til kødet og lad det stå i et par minutter til det
begynder at boble, så blandes Maizenamelet i lidt vand og hældes op i
gryden.
Retten serveres evt. blandes sammen i en gryde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her