Logo

Napalmgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
300 g pastaskruer el.lign
2 st. dåser tomatpuré
1 tsk salt og peber
1-3 tsk stærk chili (doseres efter smag husk jo mere jo bedre)
1-3 tsk cayennepeber (doseres efter smag)
1-2 tsk paprika
1 tsk barbecue
3 tsk oregano
1-2 fed hvidløg
4 dl vand
3 tsk Maizenameljævner rørt op i lidt vand
For øge effekten kan man prøve at komme 1 hakket rå rød/grøn chili i
kødretten.
 
Kog pastaen med lidt salt i vandet.
Brun kødet i en gryde, kom halvdelen af vandet i gryden.
Resten af vandet, tomat puré og krydderier blandes i en lille skål.
Derefter moses hvidløget ned i skålen.
Blandingen hældes ned til kødet og lad det stå i et par minutter til det
begynder at boble, så blandes Maizenamelet i lidt vand og hældes op i
gryden.
Retten serveres evt. blandes sammen i en gryde. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cevapcici - bosniske frikadellerCevapcici hedder de bosniske "frikadeller", som er nemme at lave og gode på grillen
• Mørbradwok med honningMørbrad er dejlig mørt kød, og med wokmetoden er retten ikke bare hurtig og let, men også...
• Farsbrød med tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!