Logo

Nudelpaella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nudelpaella

2 løg

2 fed hvidløg

3 tomater

4 spsk olivenolie

8 dl fiskeforld

400 g havtaskefilet

salt og peber

1 tsk paprika, edelsüss

1 spsk frisk persille, hakket

400 g korte spanske nudler (fideos)

100 g rå rejer uden skal

 

Pil, og hak løg og hvidløg.

Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær dem i tern.

Varm 2 spsk olie op på paellapanden og svits løg og hvidløg heri.

Til­sæt tomattern og hæld fiskefonden ved.

Bring det i kog og kom fiske­fileterne, som først er skåret i tern, heri.

Smag til med krydderierne og bland persillen i.

Kom nudlerne på panden, og lad paellaen simre, til væden næsten er fordampet.

Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 155°C).

Varm resten af olien op på en anden pande, og steg rejerne rosa heri.

Kom dem i paellaen og bag retten i ovnen i ca. 7 min.

Server i panden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ungarsk risfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinge- og sennepspastaKylling i en cremet fløde- og sennepssauce på et leje af pasta; meget lækkert og meget...
• Albansk lammeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med kanel 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os