Logo

Nudler med oksekød og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudler med oksekød og peberfrugt

 

Hold øje med køledisken i supermarkedet. Ofte kan flanksteak fås til en god lav pris og det er en udskæring, der virkelig smager af noget.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 flanksteak eller 2 bøffer af oksefilet eller tyndsteg

1 spsk olie

1 rød peberfrugt

½ bakke bønnespirer

125 g nudler

 

Sauce:

3 spsk vineddike

1-2 spsk soja

1 fed knust hvidløg

1 spsk sukker

¼ tsk chiliflager

1-2 tsk hakket frisk mynte

salt og peber

 

Krydr kødet med salt og peber og brun det hurtigt på en pande med ½ spsk olie ved stærk varme.

Skru ned for varmen og steg steaken 8-10 min på hver side / bøffer 2-3 min. på hver side.

Tag kødet af panden og hold det varmt.

Steg nu strimler af peberfrugt ved svag varme.

Tilsæt bønnespirerne efter 5 min.

Pisk saucen sammen.

Kog nudlerne efter pakkens anvisning og hæld dem på et dørslag.

Vend dem i grønsagerne sammen med saucen og anret med tynde skiver oksekød.


Se de dejlige desserter her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her