Logo

Nyreragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Nyreragout

# Ingredienser

3-4 kalvenyrer

1 laurbærblad

lidt salt og peber

2 dl hakket løg

50 g smør

1 spsk hvedemel

½ dl rødvin

1 dl vand

4 tomater, flåede ituskårne og uden kerner

¼ tsk allehånde
¼ tsk stødte nelliker

1 spsk hakket persille

lidt sherry

 

Tilberedning

Flæk nyrene, rens dem og skær dem i terninger.

Lidt salt og peber drysses over.

Brun de hakkede løg og nyrer i smør.

Drys melet over og tilsæt de øvrige ingredienser.

Lad retten småsimre under låg 30-45 min, til nyrerne er møre.

Skyen jævnes og smages til med sherry.

Server retten med løse ris og en grøn salat.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1330215-01-2022 14:56:38 madABC.dk
Opskriften er nu opdateret - send gerne et godt foto. Tak
1330115-01-2022 09:11:05 evaldseemann
ikke særlig informativ, jeg mener nyrene skal vandes ud før brug og hvor mange?

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her