Logo

Nyreragout med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2 svinenyrer el. 1 kalvenyre
*

 
Vask kødet og rens urterne, skær kød og urter i terninger, tør urterne i et klæde og brun dem sammen med det ituskårne løg i halvdelen af fedtstoffet.
Tag dem op, vend kødet i hvedemel og krydderier og brun det i resten af fedtstoffet.
Kom urterne i sammen med det tiloversblevne hvedemel og spæd med kogende vand.


Kogetid for heste- og oksekød: 1 ¼ time, for kalvekød: ½ time.
Serveres i en rand af kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her