Logo

Oksefilet i maderia i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg oksefilet
2 dl bouillon
1 citronskive
1/2 tsk stødt muskatnød
1/4 tsk stødt nellike
maderia
salt
       
Gnid fileten med citronskiven og salt den.
Læg den i den gennemfugtede stegeso.
Strø muskat og nelliker på og hæld bouillonen ved.
Steg oksefileten ved 250ºC i 45 minutter til 1 time.
For at være helt sikker på, at oksefileten er stegt efter ønske, kan der
anbringes et stegetermometer midt i kødet.
Det skal vise 60ºC hvis kødet skal være rødt indvendigt, og 68 når man ønsker det gennemstegt.
Det er ikke nødvendigt at jævne skyen.
Den skal blot smages til med maderia og evt. nogle ekstra krydderier.
Til denne oksefilet spises pommes frites, asparges og ærter, eller
rosenkål rystet i smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammefrikadeller på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret hel kalveskankHvis du er vild med simreretter a la ossobuco, så prøv denne ret med braiseret kalveskank....
• Marineret kyllingefilet med grøntHer er en velsmagende og enkel ovnret. Server retten direkte fra fadet med en blandet...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!