Logo

Oksefilet, stegt i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¾ kg Aapudset oksefilet
½ tsk salt
groftkværnet peber
1 spsk smør eller olie
 
Gnid kødet med salt og peber.
Brun den godt på alle sider i en pande i lidt smør eller olie.
Læg den i en bradepande og sæt den i ovnen ved 160ºC.
Steg fileten ca. 20 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være.
Bruges der stegetermometer skal centrumstemperaturen være:
55-60ºC for rød
60-64 for rosa
65-68 for gennemstegt
Stegen skal stå lidt og trække inden der skæres af den.
 
Tips: En stor oksefilet, som ikke kan være på panden brunes først i ovnen ved 250ºC. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?