Logo

Oksefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksefars
2 æg
1 løg
3 dl danskvand
1 dl hvedemel
1 dl rasp
2 knsp. stødt nellike
1 knsp. kardemomme og allehånde
2 tsk salt
friskkværnet peber
olie/smør til stegning

Det hele blandes godt og stilles koldt i 10 min.
Tilsæt evt mere danskvand til farsen har en passende konsistens.
Form til frikadeller og steg dem 4 min på hver side

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her