Logo

Oksehøjreb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1-2 kg oksehøjreb uden ben
salt og peber

Lad ovnen blive varm på 225°C.

Rids fedtet på højrebet i rudemønster/tern.

Gnid kødet med salt og peber.

Læg stegen - evt. støttet af sammenkrøllet sølvfolie så stegen ligger lige - på en rist over en bradepande/gastronombakke.
Sæt stegen i ovnen ved 225°C i 20 min.

Kom vand i bakken og steg videre ved 160°C.

Dryp stegen med stegeskyen hver halve time.

Kødet steger videre 25-30 min, afhængig af, hvor rødt kødet ønskes.
Brug stegetermometer og en centrumtemperatur for svagt rosa 62°C.

Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile utildækket i 20 min. før udskæring.

Gør tilbehøret klar, mens højrebet steger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 9.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede lammehakkebøffer med agurkesalat og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild med vildtVildt smager alt for godt til kun at blive serveret til fest. Her er 4 lækre retter med...
• Kyllingegryde med grøntDette bliver hele familiens favorit. Ikke mindst børnene vil elske gryden med fintskårne...
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os