Logo

Oksekød i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hakket oksekød
50 g smør
1 tsk paprika
1 løg, mellemstort
1 dl tomatketchup
Kartoffelmos af ca. 1 kg

Tilbered kartoffelmos (brug opskrift herom).
Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde og tilsæt paprika.
Lad paprikaen bruse af.
Svits løs og kød i smørret og tilsæt tomatketchup, salt og peber.
Lad kødsaucen småsnurre under låg i ca. 10 min, smag til med salt og
peber.
Hæld saucen i et dybt, smurt ovnfast fad og læg kartoffelmos på som låg.
Bag retten midt i ovnen i ca. 25 min ved 200°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brisler i morkelsauce på smørstegt urtepolentaHvis du vil servere noget lækkert til dine gæster, så prøv denne ret med briser i...
• Medailloner af kronhjortefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cowboy-bøf med hvidkålssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan mousseEn mousse har ofte en let of luftig tekstur. Denne dessert mousse med banan laves med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!