Logo

Oksekød med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.2 kg oksetværreb
3 liter koldt vand

1 suppevisk af:
porretop
selleritop
1 laurbærblad
1 bundt persille

Sauce:
100 g smør
100 g hvedemel
1 spsk sukker
2 spsk eddike
1 liter siet suppe

høvlet peberrod

Kom kødet i kold vand, varm op og skum flittigt, til det er kommet i kog.
Kom salt og suppevisk i og læg låg på.
Lad kødet koge ved svagt blus i 2 timer.
Smelt smørret og kom eddike og sukker i.
Lad det koge sammen nogle minutter uden at brune, rør melet i og spæd med suppen.
Gem resten af suppen til middag i morgen.
Smag saucen til med salt.
Skær kødet i pæne skiver og server det med saucen, høvlet peberrod og hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her