Logo

Oksekød med papaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

500 g oksekød skåret i tern (inderlår, tyksteg)
2 papaya uden skræl og kerner i stykker
1 rød peberfrugt i stykker
Marinade:
1 spsk honning
1 spsk tomatpurè
3 spsk olie
1/2 dl vand
salt, peber
lidt hvidløg

Rør marinaden sammen og læg kødet i. Lad det stå køligt et par timer. Kom kød, papaya og peberfrugt skiftevis på spid og grill ca. 7 min. Server med hvidkålssalat med sur/sød dressing.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farstærter med salatMed spændende krydderier og lidt dej kan en portion hakket kød række til mange personer....
• Parmesanschnitzler med stegte tomaterGiv et par schnitzler et frisk twist med parmesanost og persille i paneringen
• Fredags-fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake, bagt, med creme fraicheCheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os