Logo

Oksekød med majs og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skært oksekød
250 g champignon
1 mellemstort løg
3 spsk vindruekerneolie
250 g grønne bønner
250 g majskorn
1 ½ dk oksebouillon
2-3 spsk soyasauce
250 g risnudler

Skær kødet i smalle strimlæer eller små terninger.
Skær svampene i skiver og det pillede løg i terninger.
Rist først kødet i olie nogle få minutter.
Skub det ud til siderne og kom løg og svampe i.
Lad dem snurre ganske kort.
Kom grønne bønner og majskorn ved sammen med risnudler.
Tilsæt bouillon og soyasauce.
Lad det koge igennem nogle minutter, men der røres eller rystes.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her