4 stykker fersk laks evt. laksekoteletter 
2 limefrugter i skiver 
 
Salat af: 
1 stor buket rucolasalat 
indholdet af 2 granatæbler 
saft af 2 limefrugter 
1 tsk ahornsirup evt. honning 
gerne flydende akaciehonning 
1 dl kogte afkølede ris 
 
Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200ºC i ca. 
7 minutter. 
Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne 
samt den kogte, afkølede ris. 
Bland dressing og vend den i salaten. 
Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den 
friske salat. 
Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til 
retten. 
En god kartoffel kunne være et godt alternativ. 
  
Tips: Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den 
kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en 
alternativ salat.