Logo

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk hvidløg
olivenolie
6 spsk peberrod
1/3 tsk bordsalt
1 spsk frisk basilikum
1 spsk frisk timian
1/3 tsk peber
1 1/2 kg oksemørbrad
 
Forvarm ovnen til 175°C.
Fjern den hvide, papiragtige skal fra hvidløget uden at dele fedene fra
hinanden.
Pensl det med olivenolie, dæk det med folie og rist det i ovnen i en time
(sluk ikke ovnen bagefter).
Afkøl hvidløget i 10 min., del fedene og klem dem for at udvinde selve
hvidløgsmassen.
Mos hvidløg, peberrod, salt, basilikum, timian og peber sammen med en
gaffel.
Skru ovnen op til 200°C.
Puds mørbraden og gnid den med hvidløgsmosen.
Steg mørbraden i 40 min. i ovnen, eller til et stegetermometer viser
70-75°C.
Placér mørbraden på et fad.
Dæk den til, lad den hvile i 10 min. før den skæres i skiver, der
serveres som en delikat forret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk burgerLav en klassisk burger, det er god fingermad - populært og så smager det herligt
• Torskerogn med pastinak og porreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med cashewnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os