Logo

Okseragout - Fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
oksebringe
kødkraft
persille
skalotteløg
kapers
1 fed hvidløg

Tag en grydekogt oksebringe, gerne fra dagen før, og skær den i små stykker.
Tag så den gryde eller kedel, retten skal serveres i, og kom i bunden to skefulde kødkraft, persille, skalotteløg, kapers, et fed hvidløg, alt hakket meget fint, salt og peber.
Læg så kødstykkerne på og tilsæt krydderier.
Dæk med låg og lad gryderetten koge over svag varme i en halv time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GåsebryststegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Shepherds PieEn engelsk klassiker, som passer godt til denne årstid. Retten er også god til rester:...
• Hvidvinsdampede rødspætterullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os