Logo

Okseragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksesmåkød (tern)
200 g bacon i tern
200 g cocktailpølser
1 laurbærblad
1 ds flåede hakkede tomater
1 løg
ca. 3 dl vand

Bacontern ristes i en stegegryde.
Tages op, mens oksekødet brunes.
Løgene kommes ved og baconet tilbage.
Tomater, vand og laurbærbladet kommes ved.
Simrer 1 ½ - 2 timer. 15 min. før kommes cocktailpølserne ved.
Jævnes med lidt meljævning og smages til med salt og peber.
Serveres med kartofler og salat.
Om vinteren kan vi godt lide kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her