Logo

Okseragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g oksesmåkød (tern)
200 g bacon i tern
200 g cocktailpølser
1 laurbærblad
1 ds flåede hakkede tomater
1 løg
ca. 3 dl vand

Bacontern ristes i en stegegryde.
Tages op, mens oksekødet brunes.
Løgene kommes ved og baconet tilbage.
Tomater, vand og laurbærbladet kommes ved.
Simrer 1 ½ - 2 timer. 15 min. før kommes cocktailpølserne ved.
Jævnes med lidt meljævning og smages til med salt og peber.
Serveres med kartofler og salat.
Om vinteren kan vi godt lide kartoffelmos til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her