Logo

Okserulle Sicillian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g oksekød
50 g fersk spæk
2 spsk hvedemel
1 æg
2 spsk mælk
salt
peber
margarine
4 store kartofler

Oksekød og spæk køres 2 gange gennem kødhakkeren, og røres godt sammen med hvedemel, æg, mælk og krydderier.
Kartoffelmosen tilberedes.
Et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret.
En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt hvedemel, margarine kommes på i små klatter.
Stilles i ovnen ved 200°C i ca 50 min.
Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til.
Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søndagssteg - og rester til gryderetterDet kan betale sig at købe en stor steg til søndagsmiddagen, så der bliver lidt tilovers....
• Krydrede pølser med lun kartoffelsalatNyd en lidt anderledes kartoffelsalat med et par krydrede pølser til. Salaten er også god...
• Vildand med ristede svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Veganske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!