Logo

Okserulle Sicillian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g oksekød
50 g fersk spæk
2 spsk hvedemel
1 æg
2 spsk mælk
salt
peber
margarine
4 store kartofler

Oksekød og spæk køres 2 gange gennem kødhakkeren, og røres godt sammen med hvedemel, æg, mælk og krydderier.
Kartoffelmosen tilberedes.
Et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret.
En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt hvedemel, margarine kommes på i små klatter.
Stilles i ovnen ved 200°C i ca 50 min.
Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til.
Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?