Logo

Okseruller med senneps- og kaperssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okseruller med senneps- og kaperssauce

 

Her er en variation til ugens hakkede oksekød. Saucen går godt til både kartofler, pasta og ris.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid. 20 min.

#

250 g hakket oksekød

1-2 forårsløg

1 fed hvidløg

hvedemel

1 spsk olie eller smør

1 dl hvidvin

2 tomater eller ½ dåse hakkede tomater

1 spsk kapers

1 dl piskefløde

2 tsk dijonsennep

persille

salt og peber

Tilbehør:

kartofler, ris eller pasta grønsager

*

Ælt kødet sammen med finthakket forårsløg og hvidløg, salt og peber, og form det til 4 ruller.

Vend dem i mel, og brun dem på alle sider i en pande med olie og/eller smør.

Skru ned for varmen, og steg dem i yderligere 6-8 min.

Tag dem af panden, og hold dem varme.

 

Kog panden af med hvidvin, og tilsæt hakkede tomater, kapers og fløde.

Kog saucen igennem til passende konsistens, og smag til med sennep, salt og peber.

Tilsæt hakket persille, læg rullerne i saucen, og varm den igennem.

Server med det valgte tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?