Logo

Olivenfyldt nakkefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g nakkefilet

Fyld:
1 løg
8 sorte oliven
2 spsk hakket persille
1/2 tsk oregano

15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 løg
1 1/2 dl vand
1-2 tsk Maizena

Med en spids kniv stikkes hul igennem kødet på langs, og der skæres lidt ud mod siderne.
Løg og oliven hakkes fint og blandes med persille og oregano.
Fyldet kommes i kødet, og der lukkes for enderne med kødpinde.

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber.

Løget skæres i kvarte og tilsættes sammen med vandet.
Kødet småsteger 3/4 time, afhængig af tykkelsen.

Kødet tages op, og skyen jævnes med Maizena.

Tips: Kødet kan også steges i en gryde uden tilsætning af væske

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gryderet med hjortebovEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarineret oksebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk og urter i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med toscadejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os