Logo

Orangegravad ørred med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk ørred skåret i filet
100 g salt
100 g sukker
1 tsk st. hvid peber
Saften af en stor appelsin
1 bdt hakket dild

Tomatsauce:
4 dl cremefraiche 38%
Reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
Salt
peber

Ørredsfileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal.
Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes den dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.
Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling appelsinfyldtVelduftende asiatiske krydderier gør den fyldte kylling til en glimrende festret.
• WeekendgrydeFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Kyllingevinger sprødeDe sprøde kyllingevinger bliver bedst, hvis du laver dem i en wok sammen med krydrede...
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!