Logo

Orangegravad laks med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk laks skåret i filet
100 g salt
100 g sukker
1 tsk st. hvid peber
saften af en stor appelsin
1 bdt hakkede dild

Tomatsauce:
4 dl cremefraiche 38%
reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
salt
peber

Fiskefileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal.
Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes der dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.

Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her