Logo

Orangegravad laks med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk laks skåret i filet
100 g salt
100 g sukker
1 tsk st. hvid peber
saften af en stor appelsin
1 bdt hakkede dild

Tomatsauce:
4 dl cremefraiche 38%
reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
salt
peber

Fiskefileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal.
Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes der dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.

Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hornfisk i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk gryderet med oksekød og chorizo - din kogebog på nettetEn god og mættende ret med en dejlig smag af paprika. Du bestemmer selv, om paprikaen skal...
• Kalkunbryst med mangosalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsvafler - diabetikerSødt til dessert - Friske og sprøde lige fra vaffeljernet – duftende fuldkornsvafler med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os