Logo

Orientalsk nakkefilet med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g nakkefilet (eller skinke i tern)
1 løg, ca. 100 g
2 fed hvidløg
2 tsk masala krydderi
1/2 spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 ds grønsagsbouillon (vand + terning)
1 grøn peberfrugt
2 dl yoghurt naturel
1 æg
salt og peber
Tilbehør: Ris
 
Nakkefileten skæres i 2-3 cm store terninger.
Løg og hvidløg hakkes fint.
Kød, løg, hvisløg og masala blandes i en skål, og trækker 1/2-1 time i køleskabet.
Peberfrugten skæres i terninger.
Kødblandningen steges, tomater og bouillon hældes så ved.
Simrer under låg i 40 minutter.
Peberfrugterne kommes i når der er 15 minutter tilbage af tiden.
Smag til med salt og peber.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
Ægget piskes sammen og vendes forsigtig i yoghurten.
Smag til med lidt salt og peber.
Æggemassen hældes over kødet, og sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter ved 225°C.
Retten er fedtfattig. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biksemad med spejlægHer er en opskrift på den typiske biksemad serveret med spejlæg og Worchestershire-sauce....
• Lasagne med spinat og skinkeDenne lasagne er meget nem at lave, fordi der kun skal laves en sauce. Forrygende lasagne...
• Bøf med bacon, æbler og sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os