Logo

Orientalsk nakkefilet med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g nakkefilet (eller skinke i tern)
1 løg, ca. 100 g
2 fed hvidløg
2 tsk masala krydderi
½ spsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
1 ds grønsagsbouillon (vand + terning)
1 grøn peberfrugt
2 dl yoghurt naturel
1 æg
salt og peber
Tilbehør: Ris
 
Nakkefileten skæres i 2-3 cm store terninger.
Løg og hvidløg hakkes fint.
Kød, løg, hvisløg og masala blandes i en skål, og trækker ½-1 time i køleskabet.
Peberfrugten skæres i terninger.
Kødblandningen steges, tomater og bouillon hældes så ved.
Simrer under låg i 40 minutter.
Peberfrugterne kommes i når der er 15 minutter tilbage af tiden.
Smag til med salt og peber.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
Ægget piskes sammen og vendes forsigtig i yoghurten.
Smag til med lidt salt og peber.
Æggemassen hældes over kødet, og sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter ved 225°C.
Retten er fedtfattig. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her