Logo

Orientalsk mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
1 syrligt æble
2 spsk smør
salt
peber
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 dl svinebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk sherry
2 bananer
2 spsk kokosmel

Skær sener og hinder af kødet og skær det i ca 2 cm tykke skiver. Bank skiverne ud med håndfladerne. Skræl æblet og fjern kernehuset. Skær æblet i terninger,
Brun kødskiverne på begge sider og krydr med salt peber og karry. Kom æbleterningerne ved og pres hvidløgsfeddet over. Hæld bouillon og fløde ved.

Lad retten simre under låg i ca 10 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Kog saucen ind til den bliver jævn. Smag til med sherry.
Skræl bananerne og skær dem i skiver på skrå. Svits skiverne i smørret til de får lidt farve.
Anret kødet, hæld saucen over og pynt med bananskiver og kokosmel. Kokosmelen kan evt. ristes let på en tør pande.

Kan serveres med løse ris og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her