Logo

Orientalsk mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g svinemørbrad
1 syrligt æble
2 spsk smør
salt
peber
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 dl svinebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk sherry
2 bananer
2 spsk kokosmel

Skær sener og hinder af kødet og skær det i ca 2 cm tykke skiver. Bank skiverne ud med håndfladerne. Skræl æblet og fjern kernehuset. Skær æblet i terninger,
Brun kødskiverne på begge sider og krydr med salt peber og karry. Kom æbleterningerne ved og pres hvidløgsfeddet over. Hæld bouillon og fløde ved.

Lad retten simre under låg i ca 10 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Kog saucen ind til den bliver jævn. Smag til med sherry.
Skræl bananerne og skær dem i skiver på skrå. Svits skiverne i smørret til de får lidt farve.
Anret kødet, hæld saucen over og pynt med bananskiver og kokosmel. Kokosmelen kan evt. ristes let på en tør pande.

Kan serveres med løse ris og en grøn salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Steak med bønnesalat og tuncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvehjertegryde i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekotelet med stegte asiatiske grønsager og risHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Sveskekompot med vin og teEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!