Logo

Orientalsk linseret i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Orientalsk linseret i stegeso

400 g røde linser

12 små løg

2 fed hvidløg

1 mild, rød peperoni

1 mellemstor courgette

300 g kogte kartofler

1 karton purerede tomater

6 dl grønsagsbouillon

1 kvist rosmarin

salt og friskkværnet peber

 

Skyl linserne, og lad dem dryppe af.

Pil løgene, men lad dem forblive hele.

Pil hvidløgene, og skær dem i skiver.

Gør peperonien i stand, skyl den, udkern den, og skær den i ringe.

Gør courgetten i stand, skyl den, og skær den i skiver.

Pil de afkølede kartofler, og skær dem i tern.

Kom linserne i bunden af en godt gennemvædet stegeso.

Læg herpå lag af løg, hvidløg og de øvrige grønsager.

Tilsæt purerede tomater og grønsagsbouillon, og vend forsigtigt rundt.

Skyl rosmarinen, dup den tør og læg den ved.

Krydr med salt og peber, og lad det braisere i ovnen i ca. 1 time under låg.

Hertil sma­ger frisk hvedebrød godt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtgullaschEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesalat med frugtPerfekt hurtigmad fyldt med vitaminer. Med brød til bliver den en dejlig hovedret. •...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os