Logo

Orientalsk wokgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g mørbrad
1 spsk kinesisk soya
1 tsk stødt ingfær
1/3 tsk cayennepeber
1/2 tsk friskkværnet sort peber
2 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk sesamolie
2 dl hønsebouillon
3 spsk hoisinsause eller chilisauce
1 spsk Maizenamel

Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.

Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.

Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min.

Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grønsagerne, til det er gennemstegt.

Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn vinterret med skorzonerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SaltimboccaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hollandsk biksemadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløde jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os