Logo

Orientalsk svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg svinekam uden spæk
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk stødt ingefær
1 tsk rosmarinnåle
1 ds abrikoser
1/4 tsk sambal oelek
evt. lidt saucejævner.

Skær kødet i skiver uden at skære helt igennem og gnid det med salt og krydderier.
Stik en halv abrikos ned mellem hver skive.

Læg stegen i en lille bradepande og sæt den i en 175ºC varm ovn i ca 1 1/2 time.
Bruges stegetermometer, er kødet stegt, når det viser 85ºC.
Hvis der ikke er tilstrækkelig væde ved stegen, hældes lidt vand ved.
Når der er et kvarter tilbage af stegetiden, hældes abrikoslagen ved.

Si skyen, skum den for fedt, smag til med sambal oelek el. andet stærkt krydderi og jævn den evt. lidt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret kålsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildsvinemørbrad indbagt i butterdej med kyllingesoufflé og morklerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingepande med champignonGod fast food, som du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i...
• Jordbær med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os