Logo

Oscars laksepakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g løg
400 g porre
400 g gulerødder
800 g kartofler
citron
salt
peber
2 bouillonterninger
600 g laks fileter, eller steaks

Løg, gulerødder og porrer rengøres, skrælles og skæres i tynde strimler. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (brug evt. en flad ostehøvl).
Klip 4 store stykker bagepapir og læg en laksefilet sammen med grønsager og kartofler lagvis på hvert stykke. Dryp citronsaft og olie over, drys med salt og peber og smuldr 1/2 bouillonterning over hver.
Luk pakkerne (som en gave: først midtpå, dernæst i enderne) og luk med en hæftemaskine.
Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 20-25 min. Tiden afhænger mest af kartoflernes tykkelse, og de kan evt. forkoges 6-8 min. for at gøre bagetiden kortere.

serveres med brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med grønsager - diabetikerHvis du laver mad til en person, bør du prøve denne æggekage med grønsager - den kan...
• Laks i chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Basmati ris med stjerneanis og kanelBasmatiris stammer fortrinsvis fra Nordindien. Risene er langkornede og aromatiske. Her...
• Æbletrifli med kogt cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os