Logo

Osso buco i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift laves med strudseskank, men kalk, okse og så videre kan selvfølgelig også bruges. Server gerne foliepakkerne med osso buco'en med ris til. Velbekomme.

 

1 pk.strudse osso buco
50 g smør
tomater
blomkål eller broccoli
champignon
løg
salt
peber
andre grønsager og krydderier efter behag

Læg osso buco stykkerne enkeltvis på et stykke alufolie.
Så lægges smør og grønsager på
og til sidst krydres der inden pakkerne lukkes i toppen, så de holder på saften.

Steges i ovnen i 1 1/2 time ved 200ºC.

Server pakkerne på et fad med ris til.
Der er masser af saft og kraft i pakkerne til at hælde over risen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller, EgyptiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Balinesisk kødgrydeDenne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad...
• Lammekølle stegt på grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!