Logo

Oste-pasta med grønsagssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk pasta
2 dl fløde 13%
2 æggeblommer
50 g reven parmesanost
200 g champignon i kvarte
1 porre i skiver
1 gulerod groft revet
1 courgette i terninger
3 stilke bladselleri i tynde skiver
1 dåse hakket tomater
2 spsk tomatpuré
1 spsk fast bouillon; f. eks. Oskar
½ tsk oregano
½ tsk timian
3 spsk olie
 
Varm olien i en bredbundet gryde og steg porrer og gulerod, derefter
courgette og bladselleri.
Det skal ikke brunes.
Tilsæt tomater med væde, puré, bouillon og krydderier.
Lad saucen småkoge ca. 15 minutter.
Kom champignoner i og fortsæt kogningen 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning og lad den dryppe godt af i en sigte.
Rør fløde, æggeblommer og ost sammen i en gryde og varm det under
piskning, må ikke koge.
Bland pastaen i og server med sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her